header-ted-van-vliet-reclame-sint-jan-den-bosch-1100x620

Hallo, ik ben Ted, reclamemaker in hart en nieren. Meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Zowel aan klant- en bureauzijde.

Dit is waar ik het voor doe:
“samen met de opdrachtgever werken aan creatieve en vooral effectieve oplossingen op reclame- en communicatiegebied”

Ontwerpen en effectieve creatieve reclame maken, ik hou ervan
Het reclamevak is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader werkte in de reclame en als jong ventje keek en deed ik mee. Eindeloos boeken verslonden en vakliteratuur gelezen. Als mijn vader niet in zijn studio was, kroop ik achter zijn tekentafel en eerste Mac. Ik ontwierp toen al mijn eerste logo’s en posters.

Later groeiden mijn professionele vaardigheden in de praktijk. Heel divers. Bij ‘grote jongens in de retail’ om o.a. een nieuwe supermarktformule uit te denken tot maatwerk voor klanten bij een reclamebureau. Dat maatwerk vind ik het leukst en daarmee kan ik mijn missie bij de kleine zelfstandigen volbrengen: “Samen met de opdrachtgever werken aan creatieve en effectieve oplossingen op reclame- en communicatiegebied.”

Voor jou voor mezelf begonnen
Om alleen nog maar te doen waar ik van houd, mijn verschillende talenten te benutten en jarenlange ervaring te gebruiken ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Omdat ik reclame maken leuk vind.

Een van de leukste fases van de samenwerking is het verzinnen, brainstormen en uiteindelijk samen goede dingen maken. Zowel op korte temijn (actiematige reclame) als thematisch en conceptmatig. Plannen zijn dan nog nieuw en alles staat open.

Bel of mail me voor een afspraak waarin we daarmee van start gaan.
Vrijblijvend natuurlijk, dat is het leuke.

Ik drink koffie met suiker en melk.